Jag har förstås fler intressen här i livet än bara snaps, och en sak som jag tycker väldigt mycket om är att läsa. Just nu håller jag på att läsa böckerna av Camilla Läckberg som handlar om författaren Erika och polisen Patrik. De är inte alls nya men jag har inte läst dem. Det finns så många böcker som jag vill läsa att jag sällan läser böcker när de är nya. Ser jag en bok som jag vill läsa så skriver jag upp titeln och författaren, och på så sätt har jag alltid en lista med böcker att läsa. Jag behöver aldrig fundera över vilken bok jag vill låna eller köpa härnäst.

Nu är det alltså Camilla Läckberg som gäller, och för närvarande är jag på den tredje boken som heter Stenhuggaren. De två första böckerna heter Isprinsessan och Predikanten. Jag tycker faktiskt att de är riktigt bra. I slutet får man en aha-upplevelse, och det är en konst att kunna skriva en bok utan att säga för mycket om slutet trots att man när man läser det tycker att det där borde man ju ha förstått. Jag ska förstås inte berätta för mycket om böckerna eftersom jag inte vill förstöra för de som inte har läst dem, men den som är sugen på en ganska lättsam men ändå spännande kriminalroman bör definitivt ta sig en titt på Camilla Läckberg.

Jag gillar att läsa böcker som hör ihop i följd även om de är fristående, så nu kommer det att bli Läckberg tills jag har tagit mig igenom alla böckerna. Om man växlar till andra böcker blir det så rörigt att komma ihåg vad det är man har läst och vem som hör till vilken bok.