Jag kom precis på att jag inte har presenterat min fru och mina barn. Min fru heter Karin och våra två döttrar heter Elisa och Tova. Elisa är åtta år och Tova är sex år. Jag älskar att umgås med min familj och vi sysselsätter oss med allt från mysiga utflykter i naturen till filmkvällar med chips och godis. När vi tittar på film brukar det förstås oftast bli barnfilmer, men faktum är att både jag och frugan tycker att det är mysigt att titta på barnfilm. Det finns så mycket roligt nu för tiden, som Bilar och alla de här animerade filmerna, och de kan faktiskt uppskattas av både barn och vuxna.

Mina barn gillar att vara ute i naturen och har inget emot att smutsa ner sig. Det tycker jag är bra. Nu är de ju ganska unga så det blir mest mindre utflykter, men när de blir lite större hoppas jag att vi kommer att kunna göra lite längre vandringar. De tycker redan att det är roligt att bära sin egen packning och sådant, så det ser lovande ut. Vi brukar alltid ha med oss något gott när vi är ute, antingen fika med saft och bullar eller korv som vi kan grilla, och så förstås den obligatoriska chokladkakan. Choklad är ett måste när man är ute och vandrar i naturen, för ibland behöver man ju få lite snabb energi i sig. Det är barnen noga med att påminna om!

Ibland händer det att jag och Karin ger oss ut på lite längre vandringar utan flickorna. Då får de vara hos mor- eller farföräldrar. Karin är också en friluftsmänniska som älskar att vara ute i naturen, nästan mer än mig faktiskt, och vi brukar alltid ha så mysigt när vi är ute. Ibland blir det dagsturer och ibland har vi med oss tält och sover över. När man vaknar i ett tält och går ut på morgonen och bara njuter av naturen, då känner man att man lever!