grindarSandöporten är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska marknaden när det kommer till huvudsakligen garageportar. Det visas inte minst av att man nyligen har tecknat ett samarbetsavtal med BOLIST om att dessa ska saluföra Sandöportens olika garageportar. Men Garageportar är bara en del av vad Sandöporten sysslar med, och man har även stängsel, staket och grindar i sitt sortiment, något som inte har uppmärksammats i lika hög utsträckning. Det är inte så konstigt; stängsel och grindar är en lite mindre marknad än garageportar. Inte bara för att det finns många garage i Sverige, utan för att det är något som behöver bytas lite oftare, och i stor utsträckning riktar sig till privatpersoner.

Att det är där fokuset för uppmärksamheten ligger är dock lite synd. Grindar från Sandöporten håller samma kvalitet som garageportarna. Tids nog kommer därför nog Sandöportens övriga sortiment att uppmärksammas mer. Alla Sandöportens produkter kommer nämligen från samma högkvalitativa tillverkare, Wiśniowski. Det är därför fullt naturligt att det goda rykte Sandöporten är på väg att bygga upp vad gäller garageportar kommer att smitta av sig på deras övriga sortiment. Att på så vis använda sig av garageportar för att bli ett namn som förknippas med kvalitet kan komma att slå mycket väl ut.

För privatpersoner så är grindarna från Sandöporten lite extra intressanta i och med att de kan skräddarsys på flera roliga sätt. Det gäller då inte bara självklarheter som storlek, utan även saker som att få sitt husnummer eller liknande som en del av grinden. En riktig personlig touch, helt enkelt. Men givetvis är grindar för företag och industrier en mycket stor del av utbudet av grindar. Där kan man kanske inte riktigt sätta lika mycket av sin personliga prägel på dem, även om det finns en del alternativ. Men det är ju knappast det man letar efter när det gäller grindar till industriområden, exempelvis.