Välkommen till min blogg! Jag heter Patrik men jag kallas för Prima, och anledningen till att bloggen heter Primasnaps är för att jag älskar snaps. God snaps är en konst, och jag anser mig vara en mycket god snapskännare. Det finns otroligt många spännande smaker, och här på bloggen skriver jag både om gamla favoriter och om nya sorter som jag har provat.

Snaps är definitivt inte för alla. En del tycker att det är alldeles för starkt och att det inte smakar något annat än sprit, men den som kan sin snaps vet att så är inte fallet. Det finns stora variationer i smak, men då måste man också smaka ordentligt och inte svälja och hålla för näsan. Det handlar inte om att dricka mycket eller att bli berusad – det handlar om att njuta.

För mig är midsommarbuffén, påskmiddagen, kräftskivan och julbordet inte kompletta utan snaps. Snaps passar väldigt bra till framförallt sill. Det lyfter fram smaker och dämpar också det feta i sillen lite. En klar okryddad vodka fungerar till alla sorter, och en klassisk akvavit är också ett säkert kort. På sommaren passar det bra med en citruston i snapsen.

Förutom snaps så har jag förstås också andra intressen. Jag tycker mycket om att läsa och jag brukar ta mig igenom minst två böcker per månad. Det blir med andra ord en hel del turer till biblioteket. Jag gillar mest kriminalromaner men läser även en del biografier. Jag har också två barn och en fru som jag älskar att spendera tid med oavsett om det är utflykter i naturen eller filmkväll med chips.

Här på bloggen kommer jag också att skriva lite om min vardag och sådant som händer i mitt liv, för det är ju inte så att jag sitter och dricker snaps varje dag. Det blir lite allt möjligt med andra ord, och förhoppningsvis blir det en bra blandning. Vad jag vet så finns det ingen snapsblogg, så gillar ni att läsa om snaps så är det definitivt min blogg ni ska läsa!

Jag hoppas att ni gillar bloggen och att ni vill följa den. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera den flitigt!