Du har nu hittat till snapsbloggen Primasnaps. Det är jag som är Prima och jag älskar snaps. Egentligen heter jag Patrik, men någon gång för en herrans massa år sedan var det någon som kom på idén att kalla mig för Prima, och sedan dess har det varit mitt smeknamn. Det är faktiskt bara min fru och mina föräldrar som kallar mig för Patrik. Och jag själv förstås.

Det här är i alla fall min blogg som handlar om snaps. Den handlar också en del om min vardag och annat roligt som jag känner att jag vill skriva om, men framförallt handlar den om snaps. Jag är en snapskännare av stora mått som tycker att en fest inte är en fest utan en snaps. Egentligen dricker jag inte så mycket alkohol på det viset, utan för mig är det smakerna som lockar. Man ska inte dricka för mycket, så är det bara, men kan kan tillåta sig att njuta av en härligt god snaps till maten som lyfter fram alla andra smaker på ett fantastiskt sätt.

Snaps passar som bekant väldigt bra när man äter sill, och om jag måste välja en favorithögtid så blir det midsommar. Alla somriga sillar, som skärgårdssill och matjessill, blir så goda tillsammans med en lätt snaps med citruston. Lite färskpotatis, gräddfil och gräslök på det så är man i himmelriket. Men nog om det nu, nu skulle jag ju bara hälsa er välkomna till bloggen. Vill ni veta mer om mina snapstankar så får ni helt enkelt fortsätta att följa bloggen. Välkomna!